Jump to content


Origin Account Names


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Sneaky Snake

Sneaky Snake

    Official Mascot of the 1988 Winter Olympics

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2658 posts
  • Steam Name:SneakySnake
  • Steam ID:sneaky_snake
  • Location:Waterloo, Canada

Posted 03 December 2012 - 12:39 PM

Was driving around in Need For Speed Most Wanted last night, and I discovered that Teflon's name was popping up over some of the radar traps and cars, despite me and him not being friends on Origin. Thought it would be nice if some fellow IMG's could connect on Origin for when we are playing Battlefield 3, or Need for Speed Most Wanted.

My Origin Name is: SneakySnakey
- Snake

Tulkas - 8 Xeon Cores @ 2.8 GHz || 16 GB RAM || ATi 4870  ||  512 GB Crucial M500 + 2 TB WD Black || OS X Mavericks
Odinheim - Core i3 4150 @ 3.5 GHz || 16 GB RAM || GTX 760  || 120 GB Vertex 4 + 1 TB Seagate SSHD || Win 7 Pro x64

#2 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 2937 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 03 December 2012 - 01:08 PM

Screw Origin ;)

Just had to put that here. Enjoy!

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#3 teflon

teflon

    Bastard of the Popeye Analogy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9589 posts
  • Location:London, UK

Posted 03 December 2012 - 01:18 PM

I have it on PS3, and I think part of Origin's jig is to steal as much data about you as possible, network you whether you want to be or not, and generally be somewhat invasive.

I have two accounts on Origin. teflon6678 is the one tied to my PS3 games, whilst I somehow ended up with a second account on PC, which I changed to teflon6679.

Annoyingly EA won't merge my two accounts.
Polytetrafluoroethylene to my friends.

Macbook Pro - C2D 2.4Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Geforce 8600M GT 256Mb / 15.4"
Cube - G4 1.7Ghz 7448 / 1.5GB RAM / Samsung Spinpoint 250GB / Geforce 6200 256Mb
Self-built PC - C2Q Q8300 2.5Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Radeon 7850 OC 1GB / W7 x64
and a beautiful HP LP2475w 24" H-IPS monitor

#4 Sneaky Snake

Sneaky Snake

    Official Mascot of the 1988 Winter Olympics

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2658 posts
  • Steam Name:SneakySnake
  • Steam ID:sneaky_snake
  • Location:Waterloo, Canada

Posted 04 December 2012 - 01:36 AM

View PostFrigidman, on 03 December 2012 - 01:08 PM, said:

Screw Origin ;)

Just had to put that here. Enjoy!

very much agree. I hate it, but alas some game's are only available through it
- Snake

Tulkas - 8 Xeon Cores @ 2.8 GHz || 16 GB RAM || ATi 4870  ||  512 GB Crucial M500 + 2 TB WD Black || OS X Mavericks
Odinheim - Core i3 4150 @ 3.5 GHz || 16 GB RAM || GTX 760  || 120 GB Vertex 4 + 1 TB Seagate SSHD || Win 7 Pro x64

#5 Janichsan

Janichsan

    Jugger Bugger

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7098 posts
  • Steam Name:Janichsan
  • Location:over there

Posted 04 December 2012 - 03:01 AM

Wait... you have to have an Origin account to play NfS Most Wanted on the PS3? All... interest... in that game... draining... away... :glare:

"We do what we must, because we can."
"Gaming on a Mac is like women on the internet." — "Highly common and totally awesome?"


#6 Sneaky Snake

Sneaky Snake

    Official Mascot of the 1988 Winter Olympics

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2658 posts
  • Steam Name:SneakySnake
  • Steam ID:sneaky_snake
  • Location:Waterloo, Canada

Posted 04 December 2012 - 09:41 AM

View PostJanichsan, on 04 December 2012 - 03:01 AM, said:

Wait... you have to have an Origin account to play NfS Most Wanted on the PS3? All... interest... in that game... draining... away... :glare:

Fairly certain that every EA game requires an origin account now. It even wants me to make one for FIFA 13 on my iPhone
- Snake

Tulkas - 8 Xeon Cores @ 2.8 GHz || 16 GB RAM || ATi 4870  ||  512 GB Crucial M500 + 2 TB WD Black || OS X Mavericks
Odinheim - Core i3 4150 @ 3.5 GHz || 16 GB RAM || GTX 760  || 120 GB Vertex 4 + 1 TB Seagate SSHD || Win 7 Pro x64

#7 Janichsan

Janichsan

    Jugger Bugger

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7098 posts
  • Steam Name:Janichsan
  • Location:over there

Posted 04 December 2012 - 12:03 PM

View PostSneaky Snake, on 04 December 2012 - 09:41 AM, said:

Fairly certain that every EA game requires an origin account now. It even wants me to make one for FIFA 13 on my iPhone
All... interest... in every... recent EA game... draining... away...

Oh, wait - I hadn't had much in the first place.

"We do what we must, because we can."
"Gaming on a Mac is like women on the internet." — "Highly common and totally awesome?"


#8 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 2937 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 04 December 2012 - 01:59 PM

Hahaha, yeah, I had bought a game once (cant recall the name now... uhhhhhhh.... uhhh...) but it had me install and setup origin and I was of the mind "had I known this ahead of time, I wouldn't have bought it". I had bought it from steam on PC, and steam is kind of notorious for leaving out key info like that at times ;)

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#9 The Liberator

The Liberator

    Liberate Tutemet Ex Infernis

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3680 posts
  • Steam Name:Meriones
  • Steam ID:Meriones
  • Location:Melbourne, Australia

Posted 04 December 2012 - 11:10 PM

View PostFrigidman, on 04 December 2012 - 01:59 PM, said:

Hahaha, yeah, I had bought a game once (cant recall the name now... uhhhhhhh.... uhhh...) but it had me install and setup origin and I was of the mind "had I known this ahead of time, I wouldn't have bought it". I had bought it from steam on PC, and steam is kind of notorious for leaving out key info like that at times ;)
Yeah, like having to get a Social Club and the dreaded Windows Live accounts just to play GTA IV (a predominantly single-player game).

Lib.

iMac: 2.8GHz i7 | 8GB RAM | 10.8.2 | ATI Radeon HD 4850M | 512MB VRAM

Custom: 3.4 GHz i5 | 16GB RAM | Win 7 SP 1 | nVidia GeForce GTX 660 OCII | 2GB VRAM


We hang in D.C. with them CIA killers

Baraka Flacka Flames - Head of the State


#10 Sneaky Snake

Sneaky Snake

    Official Mascot of the 1988 Winter Olympics

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2658 posts
  • Steam Name:SneakySnake
  • Steam ID:sneaky_snake
  • Location:Waterloo, Canada

Posted 04 December 2012 - 11:34 PM

View PostJanichsan, on 04 December 2012 - 12:03 PM, said:

All... interest... in every... recent EA game... draining... away...

Oh, wait - I hadn't had much in the first place.

personally I don't mind the occasional Battlefield 3 game, and the Mass Effect Series was very good. Their newest Need For Speed is also very fun. And the FIFA games are amazing if you like soccer
- Snake

Tulkas - 8 Xeon Cores @ 2.8 GHz || 16 GB RAM || ATi 4870  ||  512 GB Crucial M500 + 2 TB WD Black || OS X Mavericks
Odinheim - Core i3 4150 @ 3.5 GHz || 16 GB RAM || GTX 760  || 120 GB Vertex 4 + 1 TB Seagate SSHD || Win 7 Pro x64

#11 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 2937 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 05 December 2012 - 09:41 AM

Sadly I will only buy Mass Effect 3 once it reaches steam. I will never 'buy' games through Origin. I will USE origin to launch my damned game... but buy? hell no. I don't care what game it is, I won't buy it if its only available in Origin. This goes for GameAgent too and Deliver2Mac.

I only buy from big game services that cover many publishers and games. Not just some weh-weh-mine-only-service.

Oh, my origin account name is: ... apparently I have no account, or no account name. All I have stored away is an EA Online email and password :/

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#12 mindnoise

mindnoise

    Legendary

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Steam ID:Exploding-Bob
  • Location:Delusive-Ville

Posted 17 December 2012 - 11:01 PM

while agreeing mostly but not participating in the Origin dissing -
i am going by ex-citizen. (I have enable for to find me, yet asap)
hey, don´t worry - it´s only red pixels on your hands...

- MacBook Pro 13" 2011 i5@2.3GHz, intel HD3000, 8GB RAM, OSX 10.9.x / W7 Pro x64
- iPad Air, 16Gb
- MacBook C2D, 1,83GHz, intel GMA950, 2GB RAM, OSX 10.6.x / XP 32bit Home SP3
- iPad 2, 16GB
- iPod Touch 4G, 8GB
-> The (nearly) ultimate intel HD 3000 gaming performance sheet <-