Jump to content


InsideMacGames host change


  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#41 devSin

devSin

    Heroic

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts

Posted 06 October 2010 - 02:40 PM

Under "Other Information," I have fields for Website URL (was 'http://' until today), MSN, ICQ (was '0' until today), Yahoo, Jabber, Skype, Steam Name, Steam ID, Gender, Location, Interests, Full Name, and Blurb.

The AIM username didn't show up in any of those fields, and there still is no AIM field here that I can see? (Safari 4.1.2 on Mac OS X 10.4.11)

#42 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 3061 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 07 October 2010 - 12:25 AM

View PostdevSin, on 06 October 2010 - 02:40 PM, said:

Under "Other Information," I have fields for Website URL (was 'http://' until today), MSN, ICQ (was '0' until today), Yahoo, Jabber, Skype, Steam Name, Steam ID, Gender, Location, Interests, Full Name, and Blurb.

The AIM username didn't show up in any of those fields, and there still is no AIM field here that I can see? (Safari 4.1.2 on Mac OS X 10.4.11)
Pretty weird. Too bad no one else is confirming this... could SOMEONE else please look for the AIM field? Need to know whats up. I can't reproduce it though, so I have no idea where to begin to look.

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#43 Cobra

Cobra

    Legendary

  • IMG Pro Users
  • PipPipPipPipPip
  • 529 posts
  • Location:Australia
  • Pro Member:Yes

Posted 07 October 2010 - 01:03 AM

Just took a look and can confirm there is no AIM field on our end.

#44 Eric5h5

Eric5h5

    Minion Tormentor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7160 posts

Posted 07 October 2010 - 01:37 AM

I do have an AIM field; never had anything in it.

--Eric

#45 the Battle Cat

the Battle Cat

    Carnage Served Raw

  • Admin
  • 15932 posts
  • Location:Citadel City, Lh'owon
  • Pro Member:Yes

Posted 07 October 2010 - 08:06 AM

As Admin my AIM field is alive and well.
As a regular member my AIM field is missing in action.

I'm checking the new mish mash of admin control panel to see what controls this but I'm shooting in the dark.

[EDIT] Found it.  All members should be able to see and edit their AIM fields now.
Gary Simmons
the Battle Cat

#46 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 3061 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 07 October 2010 - 10:09 AM

View Postthe Battle Cat, on 07 October 2010 - 08:06 AM, said:

As Admin my AIM field is alive and well.
As a regular member my AIM field is missing in action.

I'm checking the new mish mash of admin control panel to see what controls this but I'm shooting in the dark.

[EDIT] Found it.  All members should be able to see and edit their AIM fields now.
Thats honestly the weirdest upgrade bug I've seen. Why on earth would they have toggled that one to be admin only? Oh well, its fixed now, thanks tBC!

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#47 the Battle Cat

the Battle Cat

    Carnage Served Raw

  • Admin
  • 15932 posts
  • Location:Citadel City, Lh'owon
  • Pro Member:Yes

Posted 07 October 2010 - 01:13 PM

And my parents said I was good for nothing.  Idiots!
Gary Simmons
the Battle Cat

#48 Frost

Frost

    PowerPC Inside

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5337 posts
  • Steam ID:CaptFrost
  • Location:Republic of Texas
  • Pro Member:Yes

Posted 08 October 2010 - 09:16 PM

EDIT: Actually, nevermind, I figured out what it was.
Cypher (PowerMac G5 Quad) – 2x2.5 GHz PPC 970MP / 16GB ECC RAM / 1TB WDC Velociraptor, 2TB STX Constellation ES.2 / QuadroFX 4500 512MB
Kestrel (Falcon NW Tiki) – 4.2 GHz Ci7 4770K / 16GB RAM / 512GB Crucial M550 M.2, 2x480GB Intel 730 (RAID0), 3TB STX Barracuda / GeForce GTX TITAN 6GB
Chromium (MacBook Pro Early 2008) – 2.6 GHz C2D T9500 / 4GB RAM / 1TB Crucial M550 / GeForce 8600M GT 512MB
Antimony (PowerBook G4 Titanium) – 1.0 GHz PPC 7455 / 1GB RAM / 480GB OWC Mercury Legacy Pro / Radeon 9000 64MB

Eric5h5:
When there's a multiplayer version, I'm going to be on Frost's team. Well, except he doesn't seem to actually need a team...I mean, what's the point? "Hey look, it's Frost and His Merry Gang of Useless Hangers-On!" Or something.

#49 AussieMacGamer

AussieMacGamer

    Owner, 2nd Largest Topic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3036 posts
  • Location:Nirvana

Posted 09 October 2010 - 08:11 AM

View PostIchigo27, on 02 October 2010 - 12:56 PM, said:

Except lemon lime. Last I check hes a massive xbox/only got a ps2 for GTA3 type of gamer.

Last time i checked he's been inactive for almost two years.

IMG Resident Crackpot
"What you need is a dog or a girlfriend, or both, or one in the same!" -Gary Simmons Aka. The Battle Cat
15" Macbook Pro C2D 2.16Ghz ATI X1600 3Gb Ram w/Samsung 840 SSD R.I.P

Late 2012 iMac 27" Corei7 3.4ghz GTX 680 MX 8gb RAM 3tb FusionDrive
Now Playing: Battlefield 3, The Witcher 2


#50 Frost

Frost

    PowerPC Inside

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5337 posts
  • Steam ID:CaptFrost
  • Location:Republic of Texas
  • Pro Member:Yes

Posted 11 October 2010 - 03:49 PM

Why is there an AR-15 boltface next to the search bar now? :P
Cypher (PowerMac G5 Quad) – 2x2.5 GHz PPC 970MP / 16GB ECC RAM / 1TB WDC Velociraptor, 2TB STX Constellation ES.2 / QuadroFX 4500 512MB
Kestrel (Falcon NW Tiki) – 4.2 GHz Ci7 4770K / 16GB RAM / 512GB Crucial M550 M.2, 2x480GB Intel 730 (RAID0), 3TB STX Barracuda / GeForce GTX TITAN 6GB
Chromium (MacBook Pro Early 2008) – 2.6 GHz C2D T9500 / 4GB RAM / 1TB Crucial M550 / GeForce 8600M GT 512MB
Antimony (PowerBook G4 Titanium) – 1.0 GHz PPC 7455 / 1GB RAM / 480GB OWC Mercury Legacy Pro / Radeon 9000 64MB

Eric5h5:
When there's a multiplayer version, I'm going to be on Frost's team. Well, except he doesn't seem to actually need a team...I mean, what's the point? "Hey look, it's Frost and His Merry Gang of Useless Hangers-On!" Or something.

#51 the Battle Cat

the Battle Cat

    Carnage Served Raw

  • Admin
  • 15932 posts
  • Location:Citadel City, Lh'owon
  • Pro Member:Yes

Posted 11 October 2010 - 06:37 PM

View PostFrost, on 11 October 2010 - 03:49 PM, said:

Why is there an AR-15 boltface next to the search bar now? :P
The latest version of IPB has upgraded the search feature to Seek and Destroy.
Gary Simmons
the Battle Cat

#52 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 3061 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 12 October 2010 - 09:50 AM

View PostFrost, on 11 October 2010 - 03:49 PM, said:

Why is there an AR-15 boltface next to the search bar now? :P
Its watching you.

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#53 Frost

Frost

    PowerPC Inside

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5337 posts
  • Steam ID:CaptFrost
  • Location:Republic of Texas
  • Pro Member:Yes

Posted 14 October 2010 - 12:26 PM

Erm, okay, problem: Clicking Members to go to the member list instead takes me to the messenger.
Cypher (PowerMac G5 Quad) – 2x2.5 GHz PPC 970MP / 16GB ECC RAM / 1TB WDC Velociraptor, 2TB STX Constellation ES.2 / QuadroFX 4500 512MB
Kestrel (Falcon NW Tiki) – 4.2 GHz Ci7 4770K / 16GB RAM / 512GB Crucial M550 M.2, 2x480GB Intel 730 (RAID0), 3TB STX Barracuda / GeForce GTX TITAN 6GB
Chromium (MacBook Pro Early 2008) – 2.6 GHz C2D T9500 / 4GB RAM / 1TB Crucial M550 / GeForce 8600M GT 512MB
Antimony (PowerBook G4 Titanium) – 1.0 GHz PPC 7455 / 1GB RAM / 480GB OWC Mercury Legacy Pro / Radeon 9000 64MB

Eric5h5:
When there's a multiplayer version, I'm going to be on Frost's team. Well, except he doesn't seem to actually need a team...I mean, what's the point? "Hey look, it's Frost and His Merry Gang of Useless Hangers-On!" Or something.

#54 Eric5h5

Eric5h5

    Minion Tormentor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7160 posts

Posted 14 October 2010 - 01:17 PM

Another problem: I deleted a couple of spam posts in General and now the category list says there are two queued topics there, but they don't exist.

--Eric

#55 Frost

Frost

    PowerPC Inside

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5337 posts
  • Steam ID:CaptFrost
  • Location:Republic of Texas
  • Pro Member:Yes

Posted 14 October 2010 - 01:50 PM

View PostEric5h5, on 14 October 2010 - 01:17 PM, said:

Another problem: I deleted a couple of spam posts in General and now the category list says there are two queued topics there, but they don't exist.

--Eric
Yeah, I spent like 20 minutes trying to find those so I could deal with them and just gave up and decided they weren't actually there.
Cypher (PowerMac G5 Quad) – 2x2.5 GHz PPC 970MP / 16GB ECC RAM / 1TB WDC Velociraptor, 2TB STX Constellation ES.2 / QuadroFX 4500 512MB
Kestrel (Falcon NW Tiki) – 4.2 GHz Ci7 4770K / 16GB RAM / 512GB Crucial M550 M.2, 2x480GB Intel 730 (RAID0), 3TB STX Barracuda / GeForce GTX TITAN 6GB
Chromium (MacBook Pro Early 2008) – 2.6 GHz C2D T9500 / 4GB RAM / 1TB Crucial M550 / GeForce 8600M GT 512MB
Antimony (PowerBook G4 Titanium) – 1.0 GHz PPC 7455 / 1GB RAM / 480GB OWC Mercury Legacy Pro / Radeon 9000 64MB

Eric5h5:
When there's a multiplayer version, I'm going to be on Frost's team. Well, except he doesn't seem to actually need a team...I mean, what's the point? "Hey look, it's Frost and His Merry Gang of Useless Hangers-On!" Or something.

#56 the Battle Cat

the Battle Cat

    Carnage Served Raw

  • Admin
  • 15932 posts
  • Location:Citadel City, Lh'owon
  • Pro Member:Yes

Posted 14 October 2010 - 06:30 PM

View PostEric5h5, on 14 October 2010 - 01:17 PM, said:

Another problem: I deleted a couple of spam posts in General and now the category list says there are two queued topics there, but they don't exist.

--Eric
This is bugging me too.  Clearing the cache and an option/page refresh don't help.
Gary Simmons
the Battle Cat

#57 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 3061 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 15 October 2010 - 01:52 PM

IPB bug no doubt... because I have no idea what you guys are talking about ;)

Guess just live with it, or find the workaround. Sounds like some cache thing in admin settings, but it should be re-caching on delete... or at least... it used too ?

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#58 Frost

Frost

    PowerPC Inside

  • Forum Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5337 posts
  • Steam ID:CaptFrost
  • Location:Republic of Texas
  • Pro Member:Yes

Posted 15 October 2010 - 01:57 PM

How about the member list thing? When spammers necropost  the only way I can find their posts to delete them is to look through the new members. Can't do that now though.
Cypher (PowerMac G5 Quad) – 2x2.5 GHz PPC 970MP / 16GB ECC RAM / 1TB WDC Velociraptor, 2TB STX Constellation ES.2 / QuadroFX 4500 512MB
Kestrel (Falcon NW Tiki) – 4.2 GHz Ci7 4770K / 16GB RAM / 512GB Crucial M550 M.2, 2x480GB Intel 730 (RAID0), 3TB STX Barracuda / GeForce GTX TITAN 6GB
Chromium (MacBook Pro Early 2008) – 2.6 GHz C2D T9500 / 4GB RAM / 1TB Crucial M550 / GeForce 8600M GT 512MB
Antimony (PowerBook G4 Titanium) – 1.0 GHz PPC 7455 / 1GB RAM / 480GB OWC Mercury Legacy Pro / Radeon 9000 64MB

Eric5h5:
When there's a multiplayer version, I'm going to be on Frost's team. Well, except he doesn't seem to actually need a team...I mean, what's the point? "Hey look, it's Frost and His Merry Gang of Useless Hangers-On!" Or something.

#59 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 3061 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 15 October 2010 - 04:26 PM

View PostFrost, on 15 October 2010 - 01:57 PM, said:

How about the member list thing? When spammers necropost  the only way I can find their posts to delete them is to look through the new members. Can't do that now though.
Sorry frost. I dont know why they did what they did with members. Its weird.

The View New Content has a tab for members, but I never see it actually list 'new members' when I click it.

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester


#60 Frigidman™

Frigidman™

    Eye Sea Joo

  • Admin
  • 3061 posts
  • Steam ID:frigidman
  • Location:East mahn, East!
  • Pro Member:Yes

Posted 15 October 2010 - 04:41 PM

Think I fixed it. All I did was click the 'recache apps' link in the admin. Everything else looked setup right, and the URL this forum uses, is exactly the same as MGS, and it worked there.

No idea why it got fried the way it did. Prolly due to the upgrade, their upgrade script was faulty or something.

-Fm [1oM7]
"I'm not incorruptible, I am so corrupt nothing you can offer me is tempting." - Alfred Bester