Jump to content


Nested view?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Thain Esh Kelch

Thain Esh Kelch

    Admin

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 posts
  • Steam ID:thaineshkelch
  • Location:Denmark

Posted 14 June 2009 - 03:09 AM

So, in the last week or so, all threads only show a single post, and then a nested overview of the entire thread at the bottom. I haven't changed a single setting, so, is this something done on your end?

I can't even figure out how to make it like it was before.. :(
"They're everywhere!" -And now, time for some Legend of Zelda.

iMac 2011, quad 3,4Ghz i7, 1TB Samsung EVO 840, 8GB RAM, 2GB Radeon 6970m. + 2016 Macbook m3 + iPad 2 64GB + iPhone 4S 64GB + Girlfriend + Daughter

#2 teflon

teflon

    Bastard of the Popeye Analogy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9589 posts
  • Location:London, UK

Posted 14 June 2009 - 03:23 AM

In the top right of your post (directly level with the topic title and above where it says "Post #1", theres a drop down menu called Options. Click it and at the bottom of the menu youve got three thread layout options, Outline Standard and Linear+. You want to switch it to Standard.

fixed!
Polytetrafluoroethylene to my friends.

Macbook Pro - C2D 2.4Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Geforce 8600M GT 256Mb / 15.4"
Cube - G4 1.7Ghz 7448 / 1.5GB RAM / Samsung Spinpoint 250GB / Geforce 6200 256Mb
Self-built PC - C2Q Q8300 2.5Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Radeon 7850 OC 1GB / W7 x64
and a beautiful HP LP2475w 24" H-IPS monitor

#3 Thain Esh Kelch

Thain Esh Kelch

    Admin

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 posts
  • Steam ID:thaineshkelch
  • Location:Denmark

Posted 14 June 2009 - 04:48 AM

You are a savior!!

I wonder how I accidently clicked that.. I never use those options... And I wonder why those options cant be changed under 'My controls'.

But, case closed!
"They're everywhere!" -And now, time for some Legend of Zelda.

iMac 2011, quad 3,4Ghz i7, 1TB Samsung EVO 840, 8GB RAM, 2GB Radeon 6970m. + 2016 Macbook m3 + iPad 2 64GB + iPhone 4S 64GB + Girlfriend + Daughter

#4 teflon

teflon

    Bastard of the Popeye Analogy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9589 posts
  • Location:London, UK

Posted 14 June 2009 - 06:07 AM

No problem, I remember someone else got into the same pickle a while ago, so I knew the answer.

I guess how it happened will always remain a mystery...
Polytetrafluoroethylene to my friends.

Macbook Pro - C2D 2.4Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Geforce 8600M GT 256Mb / 15.4"
Cube - G4 1.7Ghz 7448 / 1.5GB RAM / Samsung Spinpoint 250GB / Geforce 6200 256Mb
Self-built PC - C2Q Q8300 2.5Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Radeon 7850 OC 1GB / W7 x64
and a beautiful HP LP2475w 24" H-IPS monitor

#5 The Liberator

The Liberator

    Liberate Tutemet Ex Infernis

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3707 posts
  • Steam Name:Meriones
  • Location:Melbourne, Australia

Posted 14 June 2009 - 04:29 PM

Yeah, that happened to me about a month ago. I had no idea how it happened, but I randomly clicked on those things and… there you go.

Liberator.

iMac: 2.8GHz i7 | 16GB RAM | 10.10.5 | ATI Radeon HD 4850M | 512MB VRAM

Custom: 3.4 GHz i5 | 16GB RAM | Win 7 SP 1 | nVidia GeForce GTX 660 OCII | 2GB VRAM


We hang in D.C. with them CIA killers

Baraka Flacka Flames - Head of the State


#6 Mr. Selvetarm

Mr. Selvetarm

    Legendary

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 713 posts
  • Location:Faerūn or Tel'aran'rhiod

Posted 15 June 2009 - 04:48 PM

It happens to me when I link into the forums from google. I just clear all my cookies and authenticated sessions and all that good stuff and it goes back to normal. Teflon's way is waay better though.

Gosh it's been a while... Sold the Green Monster and the iPad for a truly amazing new beast.

THE RAINBOW GREMLIN: i5-760 @ 3.2ghz, ASUS H57 Mobo, EVGA 470 GTX (1280mb) , 8gb OCZ Reaper HPC, 60gb OCZ Vertex 2 SSD, 2tb Samsung F3, 800 Watt Corsair PSU



#7 Rev-O

Rev-O

    BANNED

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1215 posts
  • Location:Colorado

Posted 15 June 2009 - 08:30 PM

Happened to me when I updated to Safari 4. Huh.

#8 teflon

teflon

    Bastard of the Popeye Analogy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9589 posts
  • Location:London, UK

Posted 16 June 2009 - 02:38 AM

View PostMr. Selvetarm, on June 15th 2009, 11:48 PM, said:

It happens to me when I link into the forums from google. I just clear all my cookies and authenticated sessions and all that good stuff and it goes back to normal. Teflon's way is waay better though.

Yeah my way is much less like just throwing all your toys out of the crib because they dont work how you want them too and then crying about it for days.
:P
Polytetrafluoroethylene to my friends.

Macbook Pro - C2D 2.4Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Geforce 8600M GT 256Mb / 15.4"
Cube - G4 1.7Ghz 7448 / 1.5GB RAM / Samsung Spinpoint 250GB / Geforce 6200 256Mb
Self-built PC - C2Q Q8300 2.5Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Radeon 7850 OC 1GB / W7 x64
and a beautiful HP LP2475w 24" H-IPS monitor

#9 Thain Esh Kelch

Thain Esh Kelch

    Admin

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 posts
  • Steam ID:thaineshkelch
  • Location:Denmark

Posted 16 June 2009 - 04:49 AM

View PostRev-O, on June 16th 2009, 04:30 AM, said:

Happened to me when I updated to Safari 4. Huh.
Actually, it happened just around the time i upgraded to S4 too.. Strange..
"They're everywhere!" -And now, time for some Legend of Zelda.

iMac 2011, quad 3,4Ghz i7, 1TB Samsung EVO 840, 8GB RAM, 2GB Radeon 6970m. + 2016 Macbook m3 + iPad 2 64GB + iPhone 4S 64GB + Girlfriend + Daughter