Jump to content


RTCW Online is gone...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Talleyman

Talleyman

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Location:Denver, Colorado

Posted 19 April 2004 - 09:40 PM

Return to Castle Wolfenstein MP online player suddenly won't show any servers.  I can't play online. I have reinstalled, repaired permissions, moved to a folder beyond the Applications folder (as per Aspyr's directions) and I can't play my favorite game.  I'm so bummed...any one help?

tman :cry:

#2 RareWare

RareWare

    Fanatic

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts
  • Location:Kingston, GA USA

Posted 19 April 2004 - 09:54 PM

Sorry, I can't help.  Everything is working fine here. I know you've probably already tried this but have you installed the latest patch 1.41 beta?  I just checked it and its working fine for me.
2.0 Dual PowerMac G5 4.5GB Ram X800 Dell 2405FPW
15" Macbook Pro 2.33 2GB 120GB

#3 Greg Grant

Greg Grant

    Uberspewer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2526 posts

Posted 19 April 2004 - 10:02 PM

This belongs in Troubleshooting, not the General Forum.
the IMG audio guy...

#4 MaD Ed

MaD Ed

    Fanatic

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts

Posted 20 April 2004 - 01:58 PM

I think you´re problem may be the one Rareware refered to..just make sure you have version 1.41 installed correctly cuz it´s working fine in my mac...

#5 monkeyphonix

monkeyphonix

    Legendary

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1218 posts
  • Location:Sydney what happened to my damn summer?

Posted 20 April 2004 - 06:43 PM

Make sure your network settings in the game haven't been accidentally changed to LAN...make sure its still on Internet.