Jump to content


WoW on my Digital Audio


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 skumancer

skumancer

    Notorious

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Location:Panama

Posted 18 December 2004 - 09:39 PM

Well...what do you know...WOW plays SUPERB (for my system at least).

I know 11-25 FPS with all at low isn't the best. But at least I can play ::wink::
My system is a 533Mhz Digital Audio G4 with 512MB of RAM and GeForce 4Ti 128MB

#2 skumancer

skumancer

    Notorious

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Location:Panama

Posted 19 December 2004 - 02:12 PM

ohhh, by the way...I'm running this from Panama, where I live, so, Thankfully, Blizzard hasn't blocked people outside USA to use the servers. I am also using a Non-USA credit card.

#3 hambone

hambone

    Legendary

  • IMG Writers
  • 890 posts
  • Location:Toronto -- Land of the rising snow

Posted 19 December 2004 - 08:26 PM

what is it about panama that just seems to invite fraud?

must be the way the US has proped up dictators there so long the rule of law is a wet dream.

what does any other this have to do with games? nothing.

#4 skumancer

skumancer

    Notorious

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Location:Panama

Posted 19 December 2004 - 11:54 PM

mmm its not fraud. I read Blizzard's EULA and it doesn't say you MUST use a USA credit card. Besides, I emailed Blizzard's Tech Support and they told me they didn't know if it would world and they would not support it, but that I could try.

It was brought up just as an informational post to help people like me who, thank God, don't live in the USA.

#5 mudface

mudface

    Fanatic

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts

Posted 20 December 2004 - 08:47 AM

Quote

Well...what do you know...WOW plays SUPERB (for my system at least).

I know 11-25 FPS with all at low isn't the best. But at least I can play ::wink::
My system is a 533Mhz Digital Audio G4 with 512MB of RAM and GeForce 4Ti 128MB

That's cool.  Yeah, I was surprised that it ran on mine too.