Jump to content


Age of Empires III ad


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 devSin

devSin

    Heroic

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 403 posts

Posted 17 July 2007 - 02:28 PM

Can you please remove or request that MacSoft redo the Age of Empires III expansion flash banner ad? Every time this ad comes up, it has a significant negative effect on browser performance here (Safari 3.0.2; Flash 9,0,60,120). It impedes normal use (typing and scrolling become incredibly choppy) and just really makes trying to peruse the forums a huge pain (it comes up so frequently that I can't bear to just pop by for more than a few moments).

None of the other ads (flash or otherwise) have this effect.

#2 the Battle Cat

the Battle Cat

    Carnage Served Raw

  • Admin
  • 17567 posts
  • Location:Citadel City, Lh'owon
  • Pro Member:Yes

Posted 17 July 2007 - 06:47 PM

While the powers that be consider your request, I'd like to remind folks that a subscription to IMG Pro will disable all the ads on the IMG website.  To tell you the truth, I can't stand any of them.  A necessary evil for business, but they are rarely informative or inviting, only distracting and in your case outright annoying.

Is anybody else experiencing the same problem as devSin?
Gary Simmons
the Battle Cat

#3 Kanamit

Kanamit

    Notorious

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 posts

Posted 18 July 2007 - 12:12 AM

View Postthe Battle Cat, on July 17th 2007, 05:47 PM, said:

While the powers that be consider your request, I'd like to remind folks that a subscription to IMG Pro will disable all the ads on the IMG website.  To tell you the truth, I can't stand any of them.  A necessary evil for business, but they are rarely informative or inviting, only distracting and in your case outright annoying.

Is anybody else experiencing the same problem as devSin?
[laconic]Yes.[/laconic]

#4 The Liberator

The Liberator

    Liberate Tutemet Ex Infernis

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3707 posts
  • Steam Name:Meriones
  • Location:Melbourne, Australia

Posted 18 July 2007 - 01:38 AM

To a point yes. I am experiencing far worse loading times of pages that have the particular ad on them.

Liberator.

iMac: 2.8GHz i7 | 16GB RAM | 10.10.5 | ATI Radeon HD 4850M | 512MB VRAM

Custom: 3.4 GHz i5 | 16GB RAM | Win 7 SP 1 | nVidia GeForce GTX 660 OCII | 2GB VRAM


We hang in D.C. with them CIA killers

Baraka Flacka Flames - Head of the State


#5 No One

No One

    Legendary

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1233 posts
  • Location:Hilbert's Hotel

Posted 18 July 2007 - 01:38 AM

I'd have to agree. The ad does seem to have negative effects on my ability to scroll and type. I figured it was just Firefox being flaky with Flash as it usually is. But I guess this hits everyone.

#6 Blackshawk

Blackshawk

    Narcissist Extraordinaire

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1790 posts
  • Location:Blackshawk Inc.

Posted 31 July 2007 - 01:20 AM

It probably wouldn't be so bad if the ads were actually stored on IMG's servers but instead they're from outside servers. Means you have to request info from two separate servers. Lame.

IMG Pro is basically just an ad-disabler. Not much else.
I Can't Feel My Torso Your Gaming Fix From Blackshawk

I'm going to the vet to get tutored.

#7 teflon

teflon

    Bastard of the Popeye Analogy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9589 posts
  • Location:London, UK

Posted 31 July 2007 - 03:25 AM

seriously kids, just get safaristand, and in its prefs go to site alteration, put this site in, and then have it disable flash.
Polytetrafluoroethylene to my friends.

Macbook Pro - C2D 2.4Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Geforce 8600M GT 256Mb / 15.4"
Cube - G4 1.7Ghz 7448 / 1.5GB RAM / Samsung Spinpoint 250GB / Geforce 6200 256Mb
Self-built PC - C2Q Q8300 2.5Ghz / 4GB RAM / Samsung 830 256GB SSD / Radeon 7850 OC 1GB / W7 x64
and a beautiful HP LP2475w 24" H-IPS monitor

#8 AussieMacGamer

AussieMacGamer

    Owner, 2nd Largest Topic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3087 posts

Posted 31 July 2007 - 03:48 AM

Unlocking the secrets...

i have the ad on my page as i type. and its not doing any harm.
im posting this just fine. and i can scroll fullspeed.

IMG Resident Crackpot
"What you need is a dog or a girlfriend, or both, or one in the same!" -Gary Simmons Aka. The Battle Cat
15" Macbook Pro C2D 2.16Ghz ATI X1600 3Gb Ram w/Samsung 840 SSD R.I.P

2015 Mbp 13", 256gb SSD

Windows popsnizzlebox with a 5400rpm HD and a GTX 1060

Now Playing: Player Unknown's Battlegrounds/CS:GO/Rising Storm 2/The Witcher 3 Blood and Wine/Shenmue 1


#9 The Liberator

The Liberator

    Liberate Tutemet Ex Infernis

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3707 posts
  • Steam Name:Meriones
  • Location:Melbourne, Australia

Posted 31 July 2007 - 05:49 AM

Why wont you just go and wreck it for the rest of us. :angry:

...

Oh wait, you already did. :P

I'm kinda like AMG's view of it, but like I said...

View PostThe Liberator, on July 18th 2007, 05:38 PM, said:

To a point yes. I am experiencing far worse loading times of pages that have the particular ad on them.
I do find it a tad annoying.

Liberator.

P.S. I think maybe if the ads could be changed more regularly, I don't know about the rest of you guys, (even though I try not to pay attention to them) but they are getting a bit boring and old.

iMac: 2.8GHz i7 | 16GB RAM | 10.10.5 | ATI Radeon HD 4850M | 512MB VRAM

Custom: 3.4 GHz i5 | 16GB RAM | Win 7 SP 1 | nVidia GeForce GTX 660 OCII | 2GB VRAM


We hang in D.C. with them CIA killers

Baraka Flacka Flames - Head of the State


#10 Dark_Archon

Dark_Archon

    Master Blaster

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1792 posts
  • Location:Rochester, NY

Posted 25 August 2007 - 10:23 PM

My laptop can't handle the ad. It makes even typing painfully slow.
Mac Pro 2.66 Ghz NVIDIA GeForce 8800 GT 7 GB RAM SONY DW-D150A SuperDrive

#11 The Liberator

The Liberator

    Liberate Tutemet Ex Infernis

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3707 posts
  • Steam Name:Meriones
  • Location:Melbourne, Australia

Posted 26 August 2007 - 03:28 AM

The ad is still on?

...Man, am I Mr. observant? Wow, I really thought it had just disappeared in time.

Liberator.

iMac: 2.8GHz i7 | 16GB RAM | 10.10.5 | ATI Radeon HD 4850M | 512MB VRAM

Custom: 3.4 GHz i5 | 16GB RAM | Win 7 SP 1 | nVidia GeForce GTX 660 OCII | 2GB VRAM


We hang in D.C. with them CIA killers

Baraka Flacka Flames - Head of the State